Close

Els cultius

Treballem en 6 finques situades al voltant de Valls, que ocupen un total de 15 hectàrees. Cultivem de manera agroecològquisomica i seguint criteris biodinàmics vinya, oliveres, ametllers, avellaners i cereal.

En els cultius, la premissa que tenim en compte és el respecte al medi natural. Intentem conservar i augmentar la biodiversitat de les diferents espècies vegetals i de fauna, i en el cas de la vinya respectem els microorganismes que duran a terme la fermentació. Intervenim al mínim la terra, deixem cobertes de vegetació espontània i incorporem al sòl les restes de poda.

En aquest procés treballem segons els criteris de la biodinàmica: seguim els ritmes del calendari biodinàmic, amb el concepte de la naturalesa com a tot el macrocosmos i apliquem els diferents preparats a base de minerals, plantes i parts d’animals amb l’objectiu de revitalitzar el sòl, les plantes i també les persones que se n’alimenten.

Fem la collita en el punt òptim de maduració dels fruits. La verema la realitzem de forma manual, en caixes de 20 quilos i això ens permet seleccionar bé els raïms.